Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!

Offroad 4×4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4.11 out of 5)
Loading...Loading...
iklan


Bermain Permainan

Offroad 4x4

Permainan mobil – perihal permainan

“Offroad 4×4″ permainan kereta dalam 3D. Permainan ini dipersembahkan oleh Miniclip. Memandu kereta 4×4 anda melalui hutan dalam 6 peringkat yang berbeza. Dalam setiap peringkat anda akan menghadapi cabaran yang berlainan. Memandu melalui rupa bumi offroad, melalui pintu masuk dan cuba untuk sampai ke destinasi sebelum masa tamat dalam setiap peringkat. Menghadapi kesukaran semulajadi yang berdiri dengan cara anda seperti hujan asid, taifuns dan ribut padang pasir!

“Offroad 4×4″ adalah salah satu permainan kereta dalam 3D yang anda boleh bermain selama berjam-jam tanpa berasa bosan!

Pilih 3 jenis kereta untuk pengembaraan 3D anda di dalam hutan! “Endurance” kereta mempunyai rintangan peningkatan kemalangan tetapi pecutan yang lebih rendah dan juga kelajuan tertinggi yang lebih rendah. “Minclip” kereta mempunyai rintangan yang sederhana dengan pelanggaran tetapi menawarkan pecutan yang baik dan kelajuan tertinggi yang baik. “Safari” kereta adalah campuran yang sempurna di antara “Endurance” dan “Miniclip” dan menawarkan keseimbangan yang sempurna antara rintangan kemalangan, pecutan atas dan kelajuan.

Permainan mobil – bagaimana untuk bermain

Gunakan kekunci anak panah pada keyboard anda untuk memandu kereta 4×4 melalui padang pasir dalam permainan kereta ini 3D.

Mengumpul bonus dari rupa bumi:

Mengumpul patung keemasan untuk mata tambahan. Mengumpul kit kesihatan untuk membaiki kereta anda. Memantau kesihatan anda dari bar kesihatan pada bahagian bawah skrin permainan. Mengumpul jam untuk masa tambahan. Ini adalah sangat penting kerana anda boleh menjalankan pada bila-bila masa sebelum anda mencapai memeriksa dan permainan akan berakhir!

Watch untuk batu-batu dan tong rolling! Apabila anda melihat batu bergolek atau setong, memecahkan keras! Watch untuk taifun itu. Ia akan crash anda ke dalam batu jika anda memandu melalui.

Lihat pos pemeriksaan dan kedudukan anda di atas peta pada bar dari arah sebelah kanan skrin. Pusat pemeriksaan masing-masing akan memberikan anda masa tambahan.

Game Stats

Bermain 3,881 kali

Game Categories